Arvostelussa OnePlus 12

  • 📰 techradar
  • ⏱ Reading Time:
  • 104 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 45%
  • Publisher: 63%

Technology Technology Headlines News

Technology Technology Latest News,Technology Technology Headlines

Tyylikkäin vaihtoehto käyttäjälle, joka ei tarvitse AI-toimintoja

Jos OnePlus 12 on harkintalistallasi, on se valintasi arvoinen. Malli tarjoaa kaikki ne ominaisuudet ja asiat, joita OnePlussan käyttäjät ovat oppineet arvostamaan. Tyylikäs muotoilu erottuu lankkumaisista kilpailijoistaan, minkä lisäksi parantunut akkukesto, kirkkaampi näyttö sekä houkutteleva hinta tekevät siitä todellisen löydön.

On kuitenkin luontevaa, ettei aivan jokaista kilpailijoiden ominaisuutta voida tarjota selvästi edullisempaan hintaan. Kompromissit ovat OnePlus-puhelimiin aiempina vuosina tottuneille tuttuja. Nyt nämä kuitenkin vaikuttavat kokonaisuuteen aiempaa enemmän. Hinta-laatusuhde hakee vertaistaan, sillä OnePlus 12 tarjoaa isomman näytön kuin Galaxy S24 Ultra sekä paremman akkukeston kuin iPhone 15 Pro Max. Tästä huolimatta hintalappu on merkittävästi houkuttelevampi.Aivan kaikessa hinta ei kuitenkaan vastaa tarjontaa. OnePlus 12 ei valitettavasti ole IP68-luokiteltu veden- ja pölynkestäväksi, minkä lisäksi päivityslupaus on selvästi kilpailijoita heikompi.

Yksi OnePlussan ikoninen erikoisuus on sen tilasäädin. Tälläkin kertaa näytön vasemmalla puolella on liukusäädin, jonka avulla voi kytkeä äänet päälle, pois tai siirtyä tärinään. Se on arkisena ominaisuutena merkittävästi näppärämpi kuin iPhone 15 Pron Toiminto-näppäin.

Käytännössä näyttö on joka tapauksessa erinomainen. OnePlus 12 on ollut testikäytössä useamman viikon ajan Pirkanmaan talvikeleillä, eikä ruudun katseleminen ole missään vaiheessa aiheuttanut ongelmaa. Nopeus, tarkkuus sekä viiveettömyys korostuvat pelatessa, mutta arjessa sulavuus on yhtä lailla tärkeää.

OnePlus 12 ei sisällä samanlaisia tekoälytoimintoja kuin kilpailevat Galaxy S24- ja Google Pixel 8 -mallistot. Samsung toi uutuuslaitteisiinsa kattavan määrän erilaisia ominaisuuksia, mutta niiden toimivuudessa on rutkasti vaihteluväliä. Arvosteluissamme kiittelimme muutamia erittäin näppäriä käännöstyökaluja, mutta vastaavasti mukana oli vähintään saman verran puolivillaisia kikkakolmosia.

 

Thank you for your comment. Your comment will be published after being reviewed.
Please try again later.
We have summarized this news so that you can read it quickly. If you are interested in the news, you can read the full text here. Read more:

 /  🏆 51. in TECHNOLOGY

Technology Technology Latest News, Technology Technology Headlines